Csapatkirándulás

A szeptemberi toborzások zárásaként a hónap utolsó szombatján az ország majd’ minden cserkészcsapata kirándulni viszi cserkészeit és az újonnan jelentkezőket.

Szombaton, szeptember 29-én mi is csapatkirándulásra hívunk mindenkit, akinek figyelmét sikerült felkelteni a toborzásaink alkalmával.

Találkozó: 8 órakor a HÉV-végállomásnál.
Öltözék: az időjárásnak megfelelő, kényelmes és strapabíró cipő és felsőruha, a hátizsákodba tegyél egy polárfelsőt és egy esőkabátot.
Hozz magaddal: tízóraira gyümölcs és valami harapnivaló, ebédre kiadós mennyiségű szendvics, 1,5 liter ivóvíz, 2db BKV-jegy (vagy bérlet), jegyzetfüzet, írószer.

Menetrend: Busszal megyünk Lakihegyre, onnan gyalog  a Vízművek Duna melletti magánútjára (engedélyt kérünk a használatára) és kb. 1,5 órás sétával megérkezünk célunkhoz,  az ártéri erdő kiszemelt szakaszára.
Ott meguzsonnázunk, játszunk. Elfogyasztjuk az ebédre szánt szendvicseinket, beszélgetünk a cserkészetről, az év várható cserkészprogramjairól, majd újabb játék után azonos útvonalon 17 órára visszatérünk a HÉV-végállomáshoz…

Megjegyzés: ha ebédre szívesebben sütnél nyárson szalonnát, írj egy email-t!